U bevindt zich hier: Startpagina » Diensten

Diensten

Wat kunnen wij voor u doen?

Kiezen

Hoe meer mogelijkheden, hoe moeilijker kiezen. Wij voeren met u vooraf een verkennend gesprek, zodat u niet verdwaalt in keukenland.

We hebben alle kennis over materialen en mogelijkheden in huis. Past het allemaal? Ziet het er thuis net zo uit als in de showroom? Met ons advies hoeft u geen talloze showrooms langs om te vergelijken. Wij weten wat er te koop is.

Kopen 

Voor u de handtekening zet onder het koopcontract van uw keuken, houden we alles nog eens goed tegen het licht. Onaangename verrassingen en onvoorziene betalingen sluiten we uit.

Begeleiding plaatsing en montage

Tijdens het plaatsen en monteren van uw keuken kunnen zich nog allerlei hobbels en vragen voordoen. Wij staan naast u om het hele traject te begeleiden. 

Oplevering

Wat mag u verwachten van de leverancier bij oplevering van de keuken? Wij weten dat. 

Bemiddeling

Bij problemen sta je sterker als je weet waar je over praat. Wij kunnen voor u bemiddelen. Wij zijn onafhankelijk en niet aan een merk gebonden. Daarom komen wij met de beste oplossing.

Onafhankelijke inspectie

Namens particulieren en bedrijven voeren wij onafhankelijke inspecties uit. Heeft de verkoper een wanprestatie geleverd en er dreigt een rechtszaak? Wij hebben verstand van keukens, maar ook van de rechten en plichten van leverancier en consument.